Onze visie

Van zelfbouw tot Turn-Key, wij zijn u graag van dienst, alles vanuit een 3D BIM model.
Samen met onze partners, bieden wij een heldere doorkijk in de veelheid van mogelijkheden en technieken.
Wij coachen u, binnen het kader van uw financiële mogelijkheden en wensen, naar de optimale invulling van uw project.
 
In de dynamische wereld van nieuwbouw, verbouw en transformatie, is kennis en ervaring nodig om de beslissingen en keuzes te (kunnen) maken.
 
Informatie, regels en toepassingen zijn via internet 24/7 beschikbaar.
Samen met onze partners bieden wij een webapplicatie waarmee u aan de hand van voorbeelden, verschillende indelingen, vormen, volumes en energiebesparende maatregelen in uw project kunt verwerken en doorrekenen.
Aan de hand van de door u gemaakte keuzes wordt een 3D model gegenereerd. Omdat het 3D model onderdeel is van ons BIM model, kunnen we naast een 3D presentatie waarin we uw keuzes visualiseren, uw investering berekenen en uw energielasten tonen.
 
In de wirwar van technieken en bouwmethoden bieden wij een heldere doorkijk, door in beeld en cijfers uw keuzes te visualiseren.
Wij ontwerpen modulair. Hierdoor kunt u uw woning altijd, relatief eenvoudig, aanpassen. Ook latere wijzigingen, uitgebreid en/of verbeteringen zijn goed mogelijk.
In het BIM model zijn het model, de technische specificaties en onderhoud instructies vastgelegd. Deze informatie en data kan altijd worden hergebruikt en gemuteerd. Hierdoor ontstaat een dynamisch gebouw dossier, wat u up-to-date kunt/moet houden.
 
Via onze generatoren kunt u in nieuwbouw, renovatie en transformatie zelf experimenteren met de beschikbare opties.
Samen met u worden volume en indeling bepaald, waarbij uw energieambitie schaalbaar in het plan kan worden geïntegreerd. 
Kosten voor realisatie en (energie)verbruik worden direct verwerkt, doorgerekend en getoond.
 
De basis voor onze systemen vormt het principe van “De serie van één”.
Elk object kan uniek worden ontworpen, waarbij prefabricage een constante kwaliteit gegarandeerd.
Door innovatieve ontwerpmethoden en producten, wordt met de inzet van duurzame energie een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam product ontwikkeld.