Energielabel

Energieprestatieadvies

Tarieven vanaf 250 euro incl btw.

Hulp nodig om de juiste gegevens te verzamelen?
Graag maken wij een afspraak. 06-42055126 en info@Bouw5D.com 
Uitgaande van een bezoek van maximaal 1 uur berekenen wij u hiervoor € 50,- incl. BTW rijkosten.

Het energieprestatieadvies geeft u inzicht in het energieverbruik van uw woning. Aan de hand van de gegevens van uw woning, wordt gekeken hoe het gebouw gebonden energieverbruik van uw woning zich verhoudt tot een standaard/referentie woning. Die verhouding wordt uitgedrukt in een energie prestatie coëfficiënt en vertaald naar een energie label.

Er zijn labels van A t/m G. Hoe minder energie uw woning verbruikt, hoe beter deze scoort. Een laag verbruik resulteerd in een A label, een G label geeft aan dat uw woning veel energie voor verwarming en warmwater vraagt.

Uw energieverbruik maakt een aanzienlijk deel uit van uw vaste kosten/woonlasten. Als EP-W adviseur willen wij u graag helpen inzicht te krijgen in de opbouw van uw energieverbruik en zoeken samen met u naar mogelijkheden te besparen op uw energieverbruik.

Wilt u weten hoe u uw woning optimaal kan isoleren en uw energieverbruik te minimaliseren, dan stellen wij graag een maatwerkadvies voor u op.. Heeft u goede gemaatvoerde tekeningen, plattegronden, gevelaanzichten en doorsneden van uw woning, dan gelden voor uw maatwerkadvies de volgende tarieven

Heeft u geen goede tekening? Geen probleem graag meten wij uw woning in en teken hem uit. Graag maken wij hiervoor een vrijblijvende offerte. (Vanaf € 275,-)

Ervaringen met Passiefhuis vindt u hier: Woontlekker

Bouw5D is lid van:

Energielabel