Bouwmanagement

Flexibel, aanpasbaar, energiebewust en met een duurzaam resultaat. Dat is de uitdaging voor nieuwbouw, verbouwen transformatie van woningen en gebouwen. Bouw5D is een jonge partner die uw ontwerp- en materiaalkeuzen helder visualiseert en haarscherp doorrekent.
Ons bedrijf bundelt jarenlange ervaring in ontwerp, projectmanagement en bouwbegeleiding. We opereren vanuit een breed innovatief netwerk. Samen maken we slimme keuzes ten aanzien van techniek, organisatie en financiën.

Uw ‘serie van één’ staat bij ons altijd centraal: ieder 
ontwerp is uniek en heeft een gewaarborgde kwaliteit dankzij bewezen innovatieve technieken, methoden en producten. Wij ontwerpen modulair in een 3D BIM model. Op basis van voorbeelden, indelingen, vormen, volumes en energiebesparende maatregelen zorgen wij voor de invulling, vormgeving en doorrekening van uw project.

 
Het maximale uit uw project te halen tegen een optimale prijs-kwaliteit verhouding, om dat te bereiken moet vanaf uw initiatief één partij het team managen. Een optimaal proces is een proces waarin ideeën, ontwerpen, uitwerking, realisatie in een doorlopende processtroom verlopen en worden bewaakt. Graag dragen wij ons steentje bij dit proces te managen.

In teamverband wordt de balansgezocht tussen bouwwet en regelgeving, uw ambities ten aanzien van uw project, de uitstraling en TOC (Total Cost of Ownership) van het project. Daar willen wij u graag bij ondersteunen.

Als bouwkostendeskundige werken wij met nCALC van Kraanbouwcomputing. Samenwerken in en aan onze projectdossiers doen we met DocStream. Met GPR-gebouw maken wij de duurzaamheid van uw gebouw inzichtelijk. Berekeningen voor de energieprestatie van uw woning en/of gebouw worden gemaakt in nZEB of VAB